lauantai 24. elokuuta 2013

Talokokous 24.8.2013 klo 19

1. YHDISTYKSEN KANTA HÄÄTÖÖN: Yhdistys poistuu talosta viimeistään sunnuntai-iltana ja tekee omistajalle vuokrasopimusehdotuksen. Yhdistys kehottaa myös valtaajia poistumaan talosta ennen mahdollista häätöä. Perustetaan työryhmä joka valmistelee vuokrasopimusehdotusta.

2. MEDIA JA TIEDOTUS: Muokataan ja viimeistellään mediaryhmän kirjoittamaa lehtijuttua. Lähetetään valmis juttu kuvien kera lehtiin. Kaivataan yksittäisiä toimijoita ja yhdistyksiä jotka ovat ystävällisesti yhteydessä talon omistajaan ja kehottavat häntä hyväksymään Väen talon toiminnan aloittamisen. Talolle on saapunut puhelin yhdistyksen käyttöön, liittymä hankitaan pian.

3.VUOKRASOPIMUS: 4 hengen ryhmä kirjoittaa vuokrasopimusehdotuksen ja lähettää sen maanantaina omistajalle.

4. SÄHKÖT,VESI,LÄMPÖ: Sähköt on katkaistu viereisestä rakennuksesta jolloin sähkösopimuksen teko ei auta saamaan sähköä. Sähkösopimus tehdään kun vuokrasopimus on tehty tai muuten päästy omistajan kanssa sopimukseen.

5. AKUUTTI SÄHKÖNPUUTE: Käynnistetään akrekaatti, bensaa riittänee tämän illan tarpeisiin.

6.MAANANTAI?: Päätetään että barrikaadeja ei pystytetä, ei vastarintaa.Omaisuuden vahingoittaminen ehdottomasti kielletty.Talossa voi olla kunnes poliisi pyytää poistumaan.

7. PROJEKTIT: On ehdotettu lisättäväksi talon toimintaan nahka-,koru- ja kitarapajaa. Projektit on hyväksytty mukaan Turun Väen Talon toimintaan.

8. VIDEO: Sovitaan että kaikki kuvaavat aktiivisesti videokuvaa talon tapahtumista. Sunnuntaina kuvataan kommentteja ja mielipiteitä joista tehdään mahdollisimman pian kooste yleiseen levitykseen. Kaikkia kehotetaan miettimään jo etukäteen jotakin sanottavaa kameralle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti