tiistai 27. elokuuta 2013

Ehdotus vuokrasopimuksen solmimiseksi

Kirjelmä, ehdotus nimellisen vuokrasopimuksen solmimiseksi Turun Autonomisen Kulttuuriyhdistys ry:n kautta on nyt viety henkilökohtaisesti Toivarille, Tuton säätiön johtajalle. Hän moitti lähestymisemme tapaa (valtausta) rikollisena, josta yhdistys kuitenkin irtisanoutui täysin; myönnettiin vain sosiaalisia suhteita olevan siihen suuntaan.

Hän ilmoitti, ettei nimellisestä hinnasta edes neuvotella, mutta kun perusteltiin syitä, sosiaaliset syyt; voittoa tavoittelematonta toimintaa, "nuorten vaikea saada tiloja kaupungista", lämmityskustannukset talvisin jo yksistään yli 1000e/kk, ja tila muuten olisi tyhjillään purkuunsa asti, niin hän alkoi ymmärtää. Hän kuitenkin ilmoitti, ettei yksin tee päätöstä, vaan sen tekee hallitus myöhemmin. He ilmoittavat päätöksestä kai sähköpostitse tai puhelimitse.

Puhetta oli myös taannoisesta (2011?) kaupunginhallituksen yksimielisestä päätöksestä perustaa selvitys-/työryhmä Autonomisen kulttuurikeskuksen saamiseksi Turkuun, jota ei vieläkään ole pantu toimeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti