perjantai 23. elokuuta 2013

Tervetuloa! + Kirje omistajalle

Hurraa, ovi on auki ja ihmisiä virtaa sisään!

Osoite on Sepänkatu 5 D.

Tila on upea, kuten pohjapiirrustuksista (lopussa linkki) näkyy. Sähköt oli vielä eilen, mutta katkaisivat ne meiltä. Se ei menoa haittaa! Katsotaan yhdessä, mitä asialle saadaan tehtyä.

Fyysinen läsnäolo talolla on neuvotteluyhteyden syntymistä odotellessa mitä parhain tapa osoittaa tukensa projektille! Tervetuloa mukaan!


::::::

Tässä kirje, jonka toimitimme talon omistavalle taholle (käytännössä Turun Toverit ja demarit):


Hyvät Toverit!

Olemme ottaneet käyttöömme omistuksessanne olevan kiinteistön. Valtaus on väliaikainen ja takaamme ettei kiinteistönne ole vuoksemme vaarassa, pidämme huolta. Tarkoituksemme ei ole jarruttaa tilan remontti- tai purkuaikeita, tai muutakaan toimintaanne, haluamme vain käyttää käyttämätöntä tilaa. Tilassa säilössä olleet tavarat olemme sulkeneet turvaan ja saatte ne halutessanne noutaa. Lähestymme teitä ystävyydellä sillä uskomme olevamme tilanteessa, johon voisimme löytää molempia osapuolia tyydyttävän ratkaisun.

Olemme ristineet kiinteistön valtauksen ajaksi Väen Taloksi. Ohessa on Väen Talolle muotoilemamme agenda, eli selvitys siitä mihin valtauksella pyrimme.

Kuten selonteosta käy ilmi, talo toivoo olevansa eräänlainen nykypäivään tuotu versio työväentalo-perinteen jatkumossa, totuttuakin demokraattisemman demokratian ilmentymä. Uskomme että jos talo saa toimia, se herättää hyvää henkeä naapurustossa ja tulee nauttimaan arvostusta kaupunkilaisten keskuudessa. Tällaisen vapaaehtoisen ja vastuullisen yhteisöllisen toiminnan mahdollistaminen voisi tuoda myös teidät posiitivisessa valossa esiin.

Luonnollisesti kutsumme teidät rohkeasti tutustumaan siihen, mitä talolla nyt tapahtuu, ja osallistumaan sen avoimiin talokokouksiin, joissa päätämme asioista yhdessä.

Turun Autonominen Kulttuuriyhdistys on rekisteröity (2008) toimija, joten sen nimissä voimme tehdä sopimuksia.

Ystävällisin terveisin,
Valtaajat ja Turun Autonominen Kulttuuriyhdistys.

.

Mainittu selonteko löytyy tästä:


https://dl.dropboxusercontent.com/u/2891264/Sep%C3%A4nkatu%205d%20visio.pdf

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti